I love you, but you’re bringing me down

Vi säger hejdå och pratar om det allra sista. Städar bort alla högar med texter. Kramas och äter lunch i matsalen och dricker té efter.
Nu är det lov. Sedan är det praktik.
Jag ska bo i Trollhättan i fem veckor i en liteliten lägenhet som jag lyckats få hyra. Och så ska jag jobba på en dagstidning. Och så ska jag lära mig en ny stad. Kanske hitta någon att fika med. Bo själv. Göra allt själv. Hitta till busshållplatser. Hitta till redaktionen.
Skriva och fota.

Och jag ska inte åka skateboard med alexander i gympasalen. Eller bli ruffsad i håret av Johan. Eller bli våldsamt kysst av Victor i matsalen. Eller skratta åt de fina tjejerna. Eller ens för gudsskull få slå arslet av mig på basketen.

Nej. Jag ska göra något helt annat ganska länge nu. Och det känns spännande. Och rätt. Och lite fel men mest rätt. Något är på gång och jag väntar spänt.

En tanke om “I love you, but you’re bringing me down

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *