Bea och Victoria

Har dragit rullväska utan rull med skateboard och fjällräven på ryggen. Snön är blöt men här är det torrt. Vi blir bjudna på linköpingsfrukost med honungsyoghurt med bröd och litervis med kaffe. Bea dricker alltid kaffe och man dricker alltid kaffe när man är med Bea. Hon lånar ut massor av skateskivor och säger att det bara är att posta tillbaka dem sen. Det är inga problem. Ta den här också. Den är snygg. Här är snowboard men det är bra musik.

Bea har Victoria. De har flyttat ihop och det är därför vi är här. Och för att de har fyllt år. Allt är egentligen månader sedan men nu blev det av och det är trevligt. Det är alltid häftigt att se hur två personers saker och liv flyter ihop på samma väggar. Hur Victorias Sex and the city box går ihop med Beas stora affischer och skivsamling.
Det är häftigt och det fungerar. Det går att sammanföra.

2 tankar om “Bea och Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *