Det ter sig

imissyou

Förut idag dansade jag i köket när jag diskade men nu är jag lite extra blödig. Tycker det är urfånigt men det kan inte hjälpas just nu. Jag saknar den där killen som jag har rätt att ta på rumpan hur ofta jag vill och som mer än gärna lånar ut sina tshirtar. Nu är tshirtarna i Borlänge och han i dem. Lekandes med massor av människor och drickandes sitt boxvin utanför tältöppningar i solsken. Jag tycker om att han gör det. Festival är något man måste vart med om, där händer saker som inte händer någon annanstans, någonsin.

Jag ska också dricka vin ur låda idag, dock med lite mindre lera runtom mig. Min hemligakompis har bjudit med mig att träffa en massa andra tjejer som jag inte känner och det ska bli roligt. Vi får se hur det här ter sig.

En tanke om “Det ter sig

 1. svenmelander says:

  Jo tack, bara bra här faktiskt. Lite rörigt såhär på sommarn med planering av semesteraktiviteter och liknande, men det ska vi nog få bukt med.
  Annars så är det ju svårt att va ledsen i sånt här väder.. jag menar tårarna torkar ju bokstavligt i värmen.
  Ingen feber i natt, svettades ut halva mälaren dock. halsen lite sämre. ska ringa jobbet snart och ge besked om jag ska jobba i morgon eller inte.. vet inte själv än!
  Annars om orken infinner sig så ska man nog gå och handla, behöver inte bara mat utan även dammsugarpåsar och maskindiskmedel.. Men det är ju som du brukar säga, ”Bara att ta sig i kragen och rätta till den!”.
  Lite frukost vore ju annars gott. kanske en kopp te för halsen. Du brukar ju dricka te när du har ont i halsen om jag inte minns fel!?
  Nåväl, nu ska jag inte ta upp mer av din tid utan ska ägna morgonen åt att lyssna på Tintin och räkna bilarna på parkeringen här utanför,(försöker hitta vilka tider på dagen som det är mest bilar och vice versa, låter kanske trist men det är ganska intressant).
  Just det ja, innan jag slutar ska jag kanske meddela att jag hörde rykten om någon slags War And Hate-Festival i början av nästa vecka… Är det något du vet något om och är du i så fall intresserad av att åka dit?

  So long, Farewell och du vet resten. ”kram och kyss och hjärtligt tack sen” som Cornelis sjöng.. Finns inget som piggar upp en såhär på morgonen som en gammal Cornelis-fras. Faktum är att jag brukar lyssna på honom nästan varje år någon gång.

  Jag önskar en trevlig resa till Borås varma kust.
  Mvh
  svenmelander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *