Kärlek på det

Sätter upp håret på märkligt sätt och packar ned dator, externa och kläder.
Snor lite grönsaker av pappa, så nu kommer han svälta ihjäl,

hah,

om han hade vart en sån som förtär grönsaker inte endast i ketchupform.

Jag ska flytta in hos D runt tio elva dagar någonting. Vi ska dricka vin och laga mat, gå barfota, lyssna på musik i gräset, gå solbrända och handla frukost i en kyld affär, bjuda över kompisar och ha brännbollsturnering. Planka in på utebadhuset på natten. Vanliga grejer ska vi göra också, fast tillsammans. Och så kanske bråka lite, för det måste man. Men mest ska vi ha det väldigt fint.

och inatt, sådär efter klockan 04.00 ska vi göra vitlöksbröd, flytta på vardagsrumsbordet som nog inte kommer återflyttas på många dagar, hämta alla täcken vi kan hitta för att sedan kolla på film i vårt fort.

Kärlek på det.

3 tankar om “Kärlek på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *