Mycket av allt, lite av inget

Jag har ätit frukost med Sandra på en uteservering.
Vi pratade om inspiration och jag vill starta någon slags föreläsarkväll med guldmänniskor. Sådana som finns här i närheten, som har en speciallitet eller bara ett uttryckssätt som många dras till. Typ de där gamla lärarna som alla älskade, eller den där fotografen på lokaltidningen.  Berättandes egentligen vad de vill, som är givande för någon att höra. Som samlar lyssnade folk med en kaffe i handen och en stjärt i en soffa. Gärna många stjärtar.

Vi gillar kultur i den här staden, vi gillar att prata om den och vi gillar att bli inspirerade av den. Vem skulle du vilja höra föreläsa?

Närsom, hursom, vemsom.

Inspirationslista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *