Framtiden börjar där mina fingrar vill vara

Jag saknar beatrice.

Jag saknar intelligenta samtal med människor som ger mig något, för det sker jäkligt sällan nu förtiden. Hos Bea sker det ofta. Nu är hon inflyttad i Linköping och jag är inte det. Sitter och funderar i mina aningens bakfulla tankegångar om jag ska fråga ifall jag får komma på besök om jag tar med mig typ lussebullar för det verkar som att hon äter det jämt utan någon som helst hänsyn till årstid. Så det ska jag nog gå för sig.

Jag hittade precis en burk Matjessill i väskan plus t-shirten från Carros konstprojekt jag fick i torsdags. Den är fin.

Förövrigt så vill jag bara designa om scuq.se startsidan hela tiden. Vet ni någon toppensida som är väldigt trevlig och finurlig tillochmed snygg, om man utgår från endast designen?

Ta det ett steg längre och skriv ned detta till mig, kom igen, tipsa!

2 tankar om “Framtiden börjar där mina fingrar vill vara

  1. svenmelander says:

    jag och du brukar väl kunna ha något sånär intelligenta samtal väl? eller är jag helt ute och cyklar. du låter smart i alla fall när vi pratar. men det kanske är mer av en monolog än en dialog om bara en låter klok. typ du vet när man bara pratar på och låter sin tankegång bara komma ut, utan att fylla varken syfte eller funktion. det är väl en monolog det. nu menar jag inte att det är det du gör när vi diskuterar men att det kanske i rättvisans namn ska kallas monolog och inte diskussion om bara du snackar smart och jag snackar räkor. nämen oj vad klockan blev mycket och här sitter jag än. nu måste jag ju till jobbet ta mig tusan. undrar vad vi ska göra idag på jobbet.. jaja. bra samtal har vi haft i alla fall. det är min poäng.
    sa jag det här högt? hm

  2. Scuq says:

    Haha.
    Vi brukar prata bra och fint och smart. Och räkframtidar och chasindragning och kärlekstrubbel. Men jag är kräsen och vill ha mer, mer än det jag har. Inte för att jag inte uppskattar det jag får, men inte fan ska man nöja sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *