12 Mar 2015

“Men texten på mobilen handlar om arbetsförmedlingen och fas tre och det är skittråkigt och svårt men inte när Roland Paulsen skriver. Inser jag.”

Skrivet av superadmin

Roland_Paulsen_pressbild_2_web
Roland_Paulsen_pressbild_kollage_1_webPressbilder på Roland Paulsen för bokförlaget Atlas.

Jag får en länk till en artikel på mailen.  Läser den i mobilen på tåget och rycker till när ändhållplatsen ropas ut i högtalarna. Fyrtiofem minuters tågresa försvann i berättelsen på skärmen och, alltså.

Ärligt talat tänkte jag bara skumma igenom den för att jag snart ska plåta pressbilder på författaren. Vi kommer mötas på en blöt gata i Lund precis mellan skurarna och jag kommer ha fel telefonnummer och stå intryckt vid en port med kameraryggan för att undvika regnet. Men texten på mobilen handlar om arbetsförmedlingen och fas tre och det är skittråkigt och svårt men inte när Roland Paulsen skriver. Inser jag. Den fastnar i mig. Och det är väl det som är en bra skribent – att allt blir förståeligt och roligt oavsett ämne.

Det går att bygga en historia kring allt, det handlar bara om hur det görs. Läs en recension av “Vi bara lyder” och se min bild i Svenska Dagbladet här.

Roland_Paulsen_pressbild_6_web


 

 

 

 

 

One response to ““Men texten på mobilen handlar om arbetsförmedlingen och fas tre och det är skittråkigt och svårt men inte när Roland Paulsen skriver. Inser jag.””

  1. Du gör samma sak själv. Både i jobbet och privat – du gör så att det gråa och tråkiga blir magi!

Kommentera