ANTECKNING FRÅN BANGATAN IX

Vi köper falafel och vi plankar spårvagn och vi sitter på en stentrapp. Jag tänker att det inte spelar någon roll vad vi gör. Även om vi dansade på Pustervik är det inte vad vi minns när saker är senare. Det är metrarna från Sibylla till elvan. När hon rivit upp en centimeter folie på falafeln och spiller. Direkt. Fast hon tror att det bara träffade marken men jag ser fläcken, vid halsen. Alltid. Det är minutrarna när vi gapskrattar och är böjda på huk över knäna och förstår allt om allt och det runt om.

Hey girls! What are you up to? Wanna join us? We got alcohol, and we got … other stuff, if you know what I mean. We could have a party!

— No thanks, skrattar vi.

Jag pekar som en cirkel runt oss och säger helt sant

— We’re the party. 

En tanke om “ANTECKNING FRÅN BANGATAN IX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *