3 tankar om “Det finns så mycket att gå med i och så mycket att bara kliva ut ur.

 1. Maria says:

  Jessica dina foton är fantastiska. Jag dyker in här då och då. Håller koll på dig du vet. Ibland tänker jag att du har det där som jag kan sakna hos mig själv vid tillfällen. Du har någon slags orädsla för dina relationer. Jag tror jag är lite rädd av mig när det gäller sånt, vad händer om jag bara gör det jag vill just nu och inte vad jag kanske borde. Vad händer om jag lämnar mina kära en massa mil bakom mig? Kommer de att finnas kvar när jag kommer åter och finner jag nya kära på min nya plats? Jag jobbar på det. Men jag slås ibland av att du tycks ha det där lite mer i dig än vad jag har. Det är beundransvärt.

 2. Scuq says:

  Tack Maria. Det här var så jäkla fint.
  Jag tror att jag alltid har tänkt att det jag vill göra, är det jag måste göra. Jag har aldrig skapat några andra ”borden” i mitt liv än det som hjärtat gallskriker efter. Möjligen lite oansvarigt ibland, men må så vara,
  Om det har varit att flytta till en ö och ha distansförhållande i ett år så är det så det måste vara. Det finns ju ingen annan väg.
  Däremot så tror jag att din kärlek för dina relationer är det bästa du har. Men ibland måste man vara modig och gå åt det andra hållet. Och, det finns ALLTID nya kära där du hamnar. Det bara blir så. Och du kommer garanterat inte ha några problem med att hitta fina nya människor, i know it for sure.
  Och fan va grymt att grabben kommer hem nu förresten. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *