Bildansvarig, affischjobb och prostitutions kvinnofrukost

I dag har mycket bestämts. Tre saker faktiskt.
Redaktionen för Bosnientidningen och vårt huvudsyfte med varför vi gör den.
Jag blev bildansvarig och skriver ett dokument om vad för riktlinjer bildgruppen ska ha att gå efter. Det är mycket som skiljer sig sedan förra tidningen då vi var här i Värmland. Nu kan inte bilderna tas om hemma i Sverige.

Och så har jag på något vis fått uppdraget att designa om reklam affischerna för Molkoms Folkhögskola som skickas ut till skolor. Mot betalning. Jag tror det är lite tack vare affischen jag gjorde för skådespelarna.

I morgon bitti, ska jag och Helena in till Karlstad för att prata på en Kvinnofrukost. Anledningen är Prostitution i Värmland– artiklarna som jag och Per skrev i vintras. Och Helenas artiklar om prostitution som publicerades i Kyrknytt. Det är i princip inga myndigheter som dykt upp för den här frukosten. I vanliga fall brukar det vara uppåt hundra som medverkar, nu är det endast femton anmälda. Så det blir temat. Varför dyker ingen upp? Varför är det här så känsligt?

SPÄNNANDE!

5 tankar om “Bildansvarig, affischjobb och prostitutions kvinnofrukost

  1. Pingback: J.SEGERBERG › Kvinnofrukosten

  2. Zätis says:

    Jag har inte så värstans mycket mer planer än att jobbajobbajobba på vildmarkshotellet.
    Vad har du för storslagna planer?:)

  3. Pingback: J.SEGERBERG › Prostitution i Värmland fast i radio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *