Jag bär en fåfänga

vägg

Jag gick ut på en promenad för att solen sken och kameran skrek. För att rumpan börjat domna bort och för att jag var färdig skriven. Träffade en hög med grabbar igår som skulle iväg och köra bil i tjugofyra timmar i sträck. Runt, runt, runt skulle de köra tills ett dygn gått och de antingen kraschat med sin bil eller bara kört väldigt många varv.

De var lyriska. Jag, fotograf och fyra killar med oljiga händer som äter kakor och dricker kaffe. Det var mysiga och de var trevliga.

I morgon kommer det i tidningen och jag var nöjd över texten och nyhetschefen också. Jag känner mig fortfarande lite halv när jag inte får fota. Det hjälper mig både att se detaljer som förgyller texten och det hjälper mig att komma ihåg.

4 tankar om “Jag bär en fåfänga

  1. Scuq says:

    Nämen hej Emmelie! Tack för igår, det var sjukt trevligt. Vi borde slå oss ned med en kaffe inom en snar framtid. Vad sägs?

  2. Emmelie says:

    Det låter som en förträfflig idé! Karlstad kan erbjuda allt från kaffe och te till vin och ren sprit. Ett dejt skall styras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *