Brinna

Bosse bjöd på Treo och mitt huvud brinner lite mindre upp. Lärar Helena sa  att hon var kär i min text om musikalen i förmidags. Då brann det i mitt bröst istället. Jag glömmer bort att jag är sjuk när jag får fokusera. Det är bra. Inte för kroppen. Men allt annat. Vi har redigerat en massa uppslag som våra bildreportage ska vara i. Det var mysigt för jag fick vara med Malin. Och Malin bjuder på kexchoklad, fishermans friend och alvedon när jag behöver. Hon är hyvens och högljudd nästan jämt och det är så härligt. 
Man blir glad. Jag blir glad.

Snart är det middag. Sedan improvisations teater uppspelat för oss.
Och så vart jag medlem som student i journalistförbundet i dag.

Ojoj vad febertext det här är.

En tanke om “Brinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *