Basket

Det är efter basket och jag är i samma eufori som alltid. Det gick bra idag. Sådär som man säger för att man inte får yttra sig för mycket.

Det gick bra idag. Även fast bollen sulades in i ansiktet två gången. Man skulle ju lätt kunnat mista mig för vilken två meter lång svart kille som helst. Jag har ju i alla fall en del dreads även om det är fel färg på dem.
Sprang förresten in i Robin. Man skulle tro att det är tvärtom, att han inte ser  mig för den meter det är ner från hans ögon till min skalp. But no. Jag springer in med näsan i hans navel och för att vara i samma lag var det inte ens en smart manöver.

Gosh. I morgon ska vi in till Karlstad för att se slutet av en rättegång vi var på förra veckan. Tuffa veckor sen Helena kom tillbaka. Like it.

2 tankar om “Basket

  1. Robin says:

    haha, just den grejen var sjukt roligt. jag ser att du kommer emot mig, men du är fortfarande 3 meter bort, så det är lugnt. men du fortsätter att springa och när jag fattar att du inte förstår vad som händer blir jag chockad och hinner inte flytta på mig. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *