I just don’t have the proper tools

Mina ögon tycker det numera känns ovant att titta på något annat än skärm. Blinkade ljuspunkter som mitt seende inte uppfattar men min hjärna gör. Och han är skitarg. Så jävla förbannad över att utsättas för alla de där färgerna på en och samma gång. Ungefär som att hamna bakom en Bred last-bil med ivrigt orangea lysen som snurrar framför ens enda synfält.

Det är märkligt att mina kroppsdelar alltid tituleras som män. Fastän jag är kvinna.
Uppenbarligen.

4 tankar om “I just don’t have the proper tools

  1. ninis says:

    är det inte konstigt att man överhuvudtaget tänker på sin kropp som någonting annat än sig själv? Som att inte jaget och kroppen sitter ihop.
    Min kropp är en djurkropp. Jag har nos och tassar.

  2. Scuq says:

    Jo, fruktansvärt konstigt. Men ibland vill jag inte att mitt utseende ska spegla min personlighet. Utan att mina ideér och tankar och mitt handlande ska göra det istället. Jag tror det är därför man gör det. Ibland stämmer inte ens egna bild av sig själv ihop med hur det egentligen är. Du är en liten mus sniz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *