Denise

Det är något magiskt med Vrena skogar.

Jag tog en buss och satt sedan på en plaststol på Denise’s veranda tillsammans med föräldrar och morföräldrar. Värdinnan själv stod på lur över grillen med spettar och veganbiffar och jag lyssnade på det mysiga pratatet runtom. Inget speciellt, inget utmärkande. Mest upprepningar och skvallrigt men det är något med stämningen fast kanske mer atmosfären.
Vi åt grillad ananas med sojaglass och D visade sin nya analoga, en Diana F+ (klicka och kolla designen) det är en ny upplaga av den gamla sexiotals plastkameran, det speciella är att de råkar släppa in lite ljus som gör att varje kamera tar olika sorts bilder, precis som Holga kamerorna. Kolla in niotillfems bilder här så får ni en uppfattning om hur de kommer se ut.
Som drömmar och sockervadd typ.

Riktigt grymma kommer de bli iallfall. Jag själv slog till och köpte hennes 450d som jag haft i några dagar nu, det är galet fint på den fronten. I like it alot.

Vi var uppe länge den natten och pratade, hennes stora packning var nedtryckt i väskor brevid sängen som numera är nere i Malmö igen. Jag saknar henne redan med tanke på att vi antagligen inte kommer ses förrän till Jul. Gosh.

Det här är min dag.

twiceme

ear

3 tankar om “Denise

 1. denise says:

  jag lämnade in första rullen igår och ska hämta den på tisdag. Sjukt spännande, jag ska leta rätt på en scanner och visa dig. Visa hela världen, jag misstänker att min kamera är bäst.
  Fick du minneskortet på posten, förresten? Det var mysigt att ha slumberparty med dig sista natten. Ett party pyjamas light så att säga.

 2. Scuq says:

  Gud va härligt!
  Ja det får du definitivt göra. Minneskortet är här och dina bilder är sparade på 2 externa hårddiskar så oavsett vad som skulle kunna hända så finns de kvar.
  Vet du vad jag gör nu?
  Sitter i SKOLAN!
  Myset hemma hos dig var dessutom hur fint som helst. Like old times. Superfint.
  Mår du bra annars?

 3. denise potatisgris says:

  ja, eller den här veckan har varit lite småtråkig, för vet du vad jag gör? Jag sitter och väntar på att skolan ska börja. Igår hade jag den mest ovettiga dagen på länge. Jag väntade på posten (som aldrig kom) och försökte läsa ut en bok jag inte är säker på att jag tycker om.
  Jag är avis, jag vill också börja skolan!!!
  Förresten, vart skickar man brev till dig nowadays?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *