Helvete

Jag är fruktansvärt ledsen. Och har ont i mitt bröst.

Men konstigt nog blir jag aktiv av motgångar. Kanske för att slippa tänka eller för att det är någon drivkraft jag inte visste jag hade som får mig att ta tag i saker och ting. Sådär som jag aldrig gör annars.

Fan. Helvete. Jävla helvetes framtid som inte blir som man vill.

Nu gäller det att lägga upp en strategi. Jag vart plötsligt så osäker på vad jag vill. Nu när mitt främsta val är gone.

Chrille googlar ”what to do”.

It’s a start.

En tanke om “Helvete

  1. caroline says:

    ge inte upp! en gammal arbetskompis sokte till psykologilinjen hur manga ar i rad som helst och blev en mastare pa hogskoleprovet. Sen skrev hon ett av de basta resultaten nagonsin och blev listad som en av gbg’s intelligentaste! Sa ge inte upp, forsok igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *