Barfota

Sitter och äter bär. Något slags torkade ena som svider lagom på tungan. De heter typ goiji eller något annat som skulle kunna vara en afrikan.

Goda är dom i alla fall inte.

Men jag fortsätter äta. Röda och avlånga och populärar, nått tufft måste ju hända snart.

Det är natt och jag googlar Australien och hittar bloggar. De skriver att man går barfota hela tiden, det eller flipflops, och att kvinnorna som storhandlar gör det i mataffärerna. Går utan skor alltså, inte handlar i affärer. Det gör vi här också.

Jag tänker på när jag och Ebba vart utslänga från en matbutik i Barcelona för att vi var just det – barfota. Efter det totalvägrade vi matbutiken och gick till en hörnbutik tillhörande en glad kines. Fuck the system radikalt tills vi ville ha annan mat än konserver och tetra Sangria. Då sjönk vi lika lågt till våra skobeklädda fötter och gick till supermarketen.

Om några veckor får jag veta hur mitt närmsta år ska se ut. Antingen skola i Malmö eller En jävla resa. Beror på hurvida jag antas eller ej. Jag går och väntar på att få planera. Att få längta eller förbannat riva ett brev isär för att ha sabbat en skitstor möjlighet.

Hur det än blir så kommer jag stanna i växten om jag stannar i den här växtligheten.  Iväg igen.

En längre tid den här gången.

En tanke om “Barfota

  1. denise says:

    jag lyckades också komma över de åtråvärda gojibären för någon vecka sen och FY FAN VAD ÄCKLIG DET VAR! Jag dör hellre i förtid än äter mig mätt på såna. Just då kände jag att blossom kunde gå och dö lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *