Jetlag och New York

newyork

Igår var en dag som betedde sig som en dröm. Det var en hel del flyg. Ärligt talat tog det ett dygn från det att vi tog en yellow cab till JFK airport till det att vi stod och plockade upp väskorna på Arlanda. Det tar på kroppen att vara i rörelse såpass länge. Även om det mestadels är att vara ihopkrupen i en flygstol. Grejen med det är ju att den rör sig i ett par hundra kilometer i timmen, den där stolen.

New York var som det påstås. Enormt, skitstort, som på film och alla andra termer man måste dras med för att kunna beskriva det där stället.
Det bästa är att den är i rörelse hela tiden, konstant är det liv och själ i all betong som det påstås vara uppbyggt av. Det är inte sant. Människor bygger och det är det man kommer ihåg. Även om Central Park med sitt lugn är svårt att släppa. Att Time square imponerar enormt trots att det man gör är att kolla på färger från reklamskyltar i neon.

My sense of speed vart underhållen.

En tanke om “Jetlag och New York

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *