21 Jan 2014

“Han har med sig ombyte och jag har med honom hem. Eva i köket och handfatet på toaletten har gått sönder, rinner ursinnigt när vi går förbi i hallen. “

Skrivet av superadmin

Jessica_Segerberg_Joacim_Cans_1_web_liten
Joacim Cans är sångare i Hammerfall. Här är han fotograferad till helgbilagan Två Dagar i Göteborgs-Posten.

Det ligger en metalsångare ovanpå duntäcket på mitt sovrumsgolv. Han har håret utspritt som en blomma och frågar om han ska titta in i kameran.  Jag säger att han ska och tänker att jag aldrig jobbat såhär mycket hemifrån.

När vi möts är det på ett grått Stigbergstorg. Han har med sig ombyte och jag har med honom hem. Eva i köket och handfatet på toaletten har gått sönder, rinner ursinnigt när vi går förbi i hallen. Vi flyttar fåtöljer över hela rummet och sedan får han hoppa upp i fönstret och rätta till sina strumpor och han tror att han gör det för att det är något är fel med dom.

Det är det inte. Vill bara att sångaren i Hammerfall ska sysselsätta sig med något i det maffiga fönstret. Det blir en fin bild. Mjukare och med någon balettpose känsla i sig. Och kanske, om man tittar en stund till, märker man småfåglarna i tapeten.

Jessica_Segerberg_Joacim_Cans_2_web

3 responses to ““Han har med sig ombyte och jag har med honom hem. Eva i köket och handfatet på toaletten har gått sönder, rinner ursinnigt när vi går förbi i hallen. “”

  1. Jättefina bilder :) han ser harmonisk ut

  2. Elin says:

    Dom är ju superfina! Var tvungen att googla på bilder på Hammerfall nu, och dina bilder är ju verkligen annorlunda mot de som dyker upp. Gött att se en hårdrockssnubbe utan svart backgrund och mord i blicken!

  3. denise says:

    fint!

Kommentera