Tumba till Tromsø – planeringen

Så. Jag har några A4 papper utskrivna i svartvitt. Det är ljust gråa fält som visar Sveriges landskap och en bit av Norge. Högen med papper har legat i vardagsrummet i några veckor, jag tar upp och tittar på dom då och då. Bläddrar och kollar. Nationalparker, städer, berg, Norges gräns. Motorvägar, landsvägar och grusvägar.

Jag kommer cykla från Tumba till Tromsø nu i sommar. Två månader får det ta, så att jag kan stanna på ställen, ta vilodagar, hälsa på vänner och cykla helt fel.

Jag kommer starta en söndag i mitten av juni och försöka ta mig till storebrorsan i Eskilstuna på första dagen. Det är ungefär tio mil och med en fullpackad cykel kanske jag överskattar mig själv – men brorsan får väl cykla och möta mig! Han kan ta tältet ;) Alternativt får jag tälta en natt innan jag kommer fram.

Men först ska jag fortsätta spara pengar och flytta över dom till Äventyrskontot på min bank. Jag har en följetong på Instagram stories där jag delar med mig av mina spartrix och hur mycket pengar jag för över. Tex ”Cyklade in till kontoret istället för att ta pendel: 32 kr in på äventyrskontot” Och sen måste jag testcykla med alla grejer och tälta en natt. Så jag kan lista ut vilka saker jag absolut bör lämna hemma och inte ha med ”ifall att”. Den enda saken som får följa med i den kategorin är cykelslang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *