+ Veckoplan Maj III +


Ett frilansliv.

+ Boka in och kanske hinna plåta ett reportage om källkritik på en förskola i Aspudden. Barnen har fått klistra och klippa in bilder på sig själva på en plats de gillar, och sedan lurat sina föräldrar att de har varit på godislandet, ensam hemma själva, eller på månen. Och sen har de snackat om bild och vad som är sant och inte. Så bra initiativ av pedagogerna! Ska även bli omslag så får tänka ett varv kring att få in gulligt barn + källkritik i samma bild. Hehe.

+ Göra ett större jobb för Hakon media och leverera hyfsat många bilder i veckan.

+ Skriva en betald krönika för en tidning (!) om ett ämne jag slängde ur mig när jag inte ville skriva om det dom tyckte jag skulle skriva om. Det är ingen större grej, men eftersom jag tänkt mycket på att jag skulle vilja skriva mer så blev jag överraskad. Affirmation? ;) Blev impad av redaktören som istället för att säga tack och adjö frågade vad jag kände för att skriva om. Mycket smart.

+ Hjälpa min brorsa att flytta på lördag. Alltså, mina familjemedlemmar flyttar jämt, men nu ska FYRA av dom flytta inom loppet av någon månad. Tre av dom till ganska stora renoveringsobjekt.

+ Köpa en stor grå fond inför nästa veckas pressfotografering av alla vänsterpartister som är valbara på riksdagslistan. Ska tas i riksdagen! Note to self: ta ur fickkniven ur kameraväskan.

+ Gå på visning av det där torpet utan avlopp eller vettig el och drömma sig bort. Men billigt är det! Har läst på om trekammarbrunnar och vad det kostar att dra om all el. Allt känns möjligt i den här sommarhettan? Farligt.

Ps. Jag kan inte nog rekommendera den här workshopen i Malakta, Finland. Förra året hette den Nordic visual storytelling workshop, men har nu bytt namn till Beyond visual storytelling. Vilket är precis vad det var för mig! SÅ mycket mer än en otroligt professionell workshop.  Ska skriva ett eget inlägg om det, för det var en magisk upplevelse. SÖK! Och läs mer här! 

Och här är Fb gruppen! Utropstecken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *