+ Veckoplan II April +

Ett frilansliv.

+ Dokumentera en workshop som Schyst resande håller i. Senare under året ska jag även producera 5 kortfilmer som innehåller intervjuer med inspirerande människor som reser hållbart – känns så jäkla kul och nervöst! {Nätverket Schyst resande är ett samarbete mellan sju organisationer som lyfter frågor om hållbar turism, genom till exempel informationsmaterial, utbildningar, seminarium och rapporter. Vi utbildar också Ambassadörer som är ute och föreläser på skolor, företag och organisationer.}

+ Träna med Vanja. Hon har fått läxa efter förra veckans hundtränar-coachning. De flesta handlar om att stärka hennes självförtroende och att motbetinga saker hon är rädd för (förvandla den negativa upplevelsen till positiv) Det är en del jobb vare dag men jag tycker det är jätte intressant. Och hon tycker det är roligt, såklart, hon är ju en vallhund som gillar att få uppgifter.

+ Redigera alla möjliga bilder som ska levereras.

+ Snacka med AD-Louise om kommande fotograferingar.

+ Få fatt i personer jag måste boka in för plåtning.

+ Läsa och göra uppgifter i min distanskurs om Hundens Beteende. Ju mer jag förstår om hundar, desto bättre för Vanja tänker jag.

PS. Om du ska läsa en berättelse om terrordådet på Drottninggatan ett år senare, så är DEN HÄR  stärkande och fin. Artikeln handlar om Papusa Ciuraru, 84, som blev ett av Rakhmat Akilovs offer när hon satt och tiggde på Drottninggatan. Hon träffades av ett stenlejon som lastbilen körde på. Vilken jäkla kvinna alltså.
– Nej. Jag vill se honom. Fråga vad fan han håller på med. Jag dog inte under Förintelsen, inte i Transnistrien, inte under Ceaușescu, och så kommer den där och försöker döda mig? Vilken rätt har han?

Det är stjärnan Meli Petersson Ellafi som tagit bilderna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *