+ Veckoplan April +

Ett frilansliv.

+ Göra urval på två författare vars pressbilder jag tog förra veckan – om jag hinner! De är inte aktuell förrän till hösten, men det är så jäkla lätt att glömma bort när man har tid. Paniken när förläggaren ringer och frågar efter bilder i oktober. Lika bra att få det gjort.

+ Skicka urval med bilder på Socialministern Annika Strandhäll. En sån där 3-minuters fotografering förutom bilderna under intervjun.

+ Lämna in köksluckor på lackering. Vi har nått slags slowmotion renovering av köket just nu. Vi ”känner in” hur vi vill ha det. Eller sölar.

+ Plåta bilder till ett företags hemsida.

+ Besöka Hundtränarna för ett andra coach-tillfälle med Vanja. Hon är en osäker tonåring just nu men har lagt sig till med beteenden som inte är okej. Jag har känt mig så otillräcklig och osäker, vad är bara valpbeteende och vad går gränsen för att det inte längre är vettigt och kommer gå över? Som förstahundsägare antar jag att jag redan gjort tusen fel, men också, vad mycket som hänt sedan hon kom till oss i somras. Har lärt mig så mycket. Möter då och då människor som inte har hund men tycker att lösningen alltid är: var våldsam, gör henne illa. Orkar inte vara pedagogen som ska argumentera emot att skada. Hundtränarna däremot, känner mig så jäkla trygg. Tack Svanberg för tipset!

+ Försöka få till ett bikramyoga pass.

+ Ta bilder på en plåtslagare, för en PR & idébyrå.

+ På lördag är det ett år sedan terrordådet på Drottninggatan. Jag vill gå på nån typ av manifestation men ska också hjälpa en kompis att flytta, vet inte hur det kommer kännas. Sjukt att det gått ett år. Sjukt att jag ibland fortfarande får snabb pulshöjning av saker jag upplever som oväntade och tolkar dom som våldsamma, även fast de inte behöver vara det.

+ Gå på visning av ett, vad det verkar, fantastiskt hus som är för dyrt och ligger för långt bort. Sådär som det brukar vara. Tror jag ska skriva om att vara frilansfotograf som behöver storstaden för att kunna jobba, men inte vill bo i den. Nån som relaterar?!

Ps. Läs denna intervju om mina gamla lärare Anna Clarén och utställningen ”När allt förändrades”. Den hade vernissage på Fotografiska igår och handlar om att få ett barn med autism och hela familjens kamp och anpassning till det. Ser såå fint ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *