”Den här måndagen i december gör inte förbundskaptenen för landslaget något som helst fotbolligt. Han klipper bara håret.”

Jessica_Segerberg_Eric_Hamren_1_web

Jessica_Segerberg_Eric_Hamren_3_web

Jessica_Segerberg_Eric_Hamren_2_webVi fick hänga på när Erik Hamrén klippte håret vid Grönsakstorget och tog sedan en fika i tre timmar.

På teve. Sittandes på en bänk. Ståendes vid någon fotbollsplan. På presskonferens.
Den här måndagen i december gör inte förbundskaptenen för landslaget något som helst fotbolligt. Han klipper bara håret. Inte för kort, det gillar inte frun, det ska vara lagom. Lockar i styr. Frisörsalongen är utsedd till Sveriges bästa och han presenterar sin frisör innan han sätter sig i stolen.

Han gillar honom, frisören Dani. Han är duktig, har klippt sig till priser och nomineringar och verkar utvecklas mycket. Precis som Erik. Det är någon gemensam grund de står på, som jämlikar i olika världar. Erik lyfter upp blanka skinnskor på det lilla stödet. Viker skjortkragen under den svarta ponchon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *