Att klättra med regissörer

Lisa_2

Lisa_4

— Är du höjdrädd?
— Ja … joo, jag är ju det. Men det där ska nog gå bra. När jag var tonåring så hade jag en kille som var graffiti målare och vi klättrade högt överallt och hela tiden. Det har liksom kommit med åldern, höjdrädslan.

Lisa Langseth är regissör och hennes nya film Hotell har precis haft premiär. Vi möter henne på Film i Väst för en intervju och innan både reporter och regissör dyker upp hittar jag en gardin. Sedan en stol. Och sen en skitstor byggnadsställning utanför fönstret som vi båda ålar oss ut genom när reportern frågat färdigt. Det är roligt att klättra. Det är roligt att sätta vackra personer i lite kantigare miljöer – hon poppar ju ut med sin mjuka lugg och fina skjortkrage.

Lisa_1

Lisa_5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *