Hejdå Karlstad och hej Göteborg!

Hemma_1

Hemma_2Boende tre av tre sommaren 2013. Lägenhet i Göteborg som ska vara ett hem fram tills i jul. Skitlänge, med andra ord.

Jag sitter i en sliten sekelskifts lägenhet i Majorna. Är trött men glad och hela helgen har vi hört basen från Way Out West men bestämt oss för att inte gå. Bara ta det lugnt, äta frukost på fiket nere på gatan och ladda mänskliga batterier. Det är tack vare min kompis Svanberg som jag sitter ovanpå tvättmaskinen i det lilla köket. Hon ringde på en blocket annons och hittade Eva i telefon som hade ett rum till uthyrning. Och sen ett rum till visade det sig. Där jag kunde få bo, bland vitmålade golvplankor och fönsterglas långt högre än mig. Så nu delar vi lägenhet, Svanberg, Eva och jag.

I morgon börjar våra praktikperioder. Segerberg på GP och Svanberg på GT. Vi borde starta företag eller ett klädmärke ihop bara för att våra namn är som gjorda för varandra. Kommer bli bra det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *