”Jag vette fan vart de finns, inte på mcdonalds eller på fik eller på stan eller vid vattnet”

NWT-130801-gymnasieval-2web

NWT-130801-gymnasieval-3web

NWT-130801-gymnasieval-4-web

NWT-130801-gymnasieval-1web

Moa ska börja på estetisk dans, Lovisa på bild och form, Eroll på barn och fritid och den sista Lovisa på teknikprogrammet.

Gymnasielistorna släpptes. Långa listor av namn och klasser, sida upp och sida ned. Det gör tidningen skittråkig, så vi bestämde oss för att hitta lite ungdomar som ska börja på gymnasiet i höst.  Och jag fick en dag att leta reda på, intervjua, fota och färdigställa allt. Det är i princip omöjligt att hitta 16 åriga killar en solig dag i augusti. Jag vette fan vart de finns, inte på mcdonalds eller på fik eller på stan eller vid vattnet.  

Men så hittade jag fina Eroll, han ska bli polis och satt bredvid sin mamma och syster på busstationen. Tur det.
 Eftersom texten handlade om framtiden så skulle bilden mest bara visa hur de såg ut. I alla bilder förutom den översta så hittade jag skuggor som fick bli en extra detalj. Jag tycker att det blev lite mer spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *