”Jag är inte på långa vägar så bra som jag var då, men det spelar ingen roll.”

gubbskejt-2

gubbskejt

gubbskejt-4

gubbskejt-5

gubbskejt-3Jesper Löfvenborg hade paus från skejtandet i tolv år, nu är han 37 och är i hallen så ofta han hinner.

Jag slängde ned kameran i ryggan, glömde skrivblocket och tog brädan på ryggen. På måndagskvällar är det Gubbskejt i Karlstads skatehall och jag tänkte att det vore fint att göra ett jobb på, visa den känslan. Visa människorna som närmar sig fyrtio sträcket men som helt glömmer ålder så fort de går innanför de där dörrarna. Där inne leker man bara. Där inne är man helt i händerna på adrenalin och gemenskap. 

Jag fick låna ett block av en av killarna och började snacka, tog en paus, intervjuade en åkare i solen på parkeringen. Tog fram kameran, tappade bort blocket på någon ramp. Greppade min egna bräda och åkte själv. Hämtade kameran, försökte fokusera på bilddelen. Blev för sugen för att själv åka och tänkte att det här är ju för fan min fritid. Dagen efter ville NWT publicera och det är roligt när de är positiva till egna intsiativ.

Här kan du läsa texten jag skrev.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *