Företagsekonomi och vernissageboule

Sammy1 Vill plåta allt just nu, särskilt porträtt. Det här är Sammy Steen.

Det är måndag och i skolan brutalbörjade vi med företagsekonomi och affärsplaner. Hela helgen var sol. Hela helgen var bubbel, boule och vernissage inpå små timmar som blev pendel som ofattbart nog blev skjuts ända hem. Helt uttömd, helt tom av alla människor som konstant ryckt tag. Min familj och släkt dök upp, dokumentärfilmsbröderna Åke och Rolf också, mina bästa vänner, mina gamla klasskompisar, människor jag pluggat med och vänner från Nyköping jag inte sett på år. Det är så häftigt när man träffar alla på samma dag. Overkligt.

Nu är det fortfarande sol fast med matte och termer som likviditet och dispositiva lagar och det går bra. Det är roligt och något helt annat. En perfekt avveckling av examensprojektet som hänger på sin vägg i Stockholm och gärna får göra ett tag till.

Någon gång under min redigeringskoma blev jag länkad av rockfoto Emma Svensson när hon tipsade om fotobloggar. Så jävla kul. Hon började hyfsat nyligen blogga för elle.se och gör det väldigt bra. Kolla här!

En tanke om “Företagsekonomi och vernissageboule

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *