Deadline frukost med wheatgrass

Frukost
Världens bästa frukost. Müsli med banan, en drös med nötter, wheat grass och det coola nyponskalspulvret. Och kaffe!

Deadline efter deadline trillar in i famnen och ut på andra sidan. Bilderna redigeras, texter skrivs och jag korrar tusen meningar åt min klasskamrater. Det är så. jävla. roligt. Klockan halv två på natten är fortfarande halva klassen kvar i datasalen. Alla bord har energidrycksburkar och en hysterisk vinjetterad bild på skärmen. Snart är vi klara. Snart hatar vi allt som har med välfärdssamhället att göra. I helt vanlig ordning ploppar min inre matfotograf ut och det tar en timme att laga frukost om man lägger upp alla ingredienser i  små högar först. Det gör inget.

3 tankar om “Deadline frukost med wheatgrass

  1. anette says:

    Du måste må som en prinsessa med så mycket frön omkring dig ;) Ska bli kul få se arbetet ni alla gjort ! Kärlek Mamsen

  2. denise says:

    jag läste müsli och bacon och bara ”nää, she didn’t”.. uäh. banan är MYCKET bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *