”Stugan är full med pappåsar fylld med hela jävla skogen”

Matlada

Stekta zucchini strimlor med feta, lax, keso, ruccola och nyponskalspulver. 

Är så jävla trött på projektbilder att jag börjat plåta matlådor. Här är det bara former och färger istället för innehåll och strunt. Fuck innehåll, det behövs sesamfrön på toppen. Åt helvete med historien jag letar fint fönsterljus åt zucchinin. I mitten av examensprojektet ägnade jag en hel förmiddag åt att fota nudelsoppa ståendes på mammas köksbord. Jag ser det som ett sundhetstecken.

Just nu bor jag med människor som har väldigt bra tankar kring mat och kropp. De kan mycket om örter, växter och hur de påverkar kroppen och hela stugan är full med pappåsar fyllda med hela jävla skogen. Minst en gång om dagen plockar Jenny fram nån burk ur nått skåp och förklarar att det mörkgröna torkade är en växt fylld med mineraler.
— Häll bara på kokande vatten och låt stå!

En tanke om “”Stugan är full med pappåsar fylld med hela jävla skogen”

  1. Lina says:

    Jag måste ju fråga om magic mushrooms eftersom det är upplagt för smash.
    Gött att bryta och gött att du fotar! Hade så inihelvete gärna gått på vernissagen men tror inte jag får te’t!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *