”Hon vill gå ut, men först måste jag sitta i trosor och kolla på när hon äter ”

stugan4

Nummer ett i livet, ett nytt bildurval. Här är ett gammalt uppslaget på datorn för att jag glömmer så lätt. Och en snorig näsa med mexicofräknar.

Vaknar av katten när solen lyser in genom fönstret. Hon vill gå ut, men först måste jag sitta i trosor och kolla på när hon äter innan jag får lov att släppa ut henne. Det gör inget. Sitter tyst i kökssoffan och kollar ut genom fönstret.

Nästan hela helgen har jag bott själv. Ätit frukost i två timmar och bläddrat bland bilder, brett ut allt på köksgolvet och sträckt mig efter kaffet. Sedan packat fjällräven med dator och bildarkiv och promenerat till Biskops-Arnö. I dag kom systrarna Olsson Wikdahl hit. Lagade mat och diskade all min disk och kollade på bilder med katten i knät. Tänk att jag kan ha folk på besök.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *