Nya tider

Martina och hennes dotter Edwina. Nu är fotograferingsperioden över för projektet Maja & Martina.

Dricker kaffe i ett hus jag aldrig mer ska bo i. En ny tid börjar nu. Fotograferingsperioden av examensarbetet är över och min barndom är nedpackat i nya lådor. Mamma och Patrick säljer sitt hus och jag börjar skola i morgon.

Men det är också annat som händer. I dag har jag träffat min webdesigner moster och haft ett möte om min nya hemsida och portfolio. Jag har också bestämt mig för att börja blogga mer om mitt fotografliv. Med en mer karriärsmässigt ugångspunkt som kommer synas mer när hemsidan är uppe. Det är helt fullproppat med coola grejer som händer just nu, kolla!

 •  I dag flyttar jag till en stuga några kilometer från Biskops-Arnö. Ryktet säger att vi kan paddla kanot till skolan med både macdatorer och bildarkiv.
 • Ska ÄNTLIGEN sätta igång med bikram yoga i Uppsala igen. Hoppas på att hinna med en challenge där man yogar varje dag under en viss tidsperiod. Två veckor skulle passa bra.
 • Ska ha bildurval nu i veckan med Anna Clarén. Vars utställning Close to Home visas på fotografiska just nu. Missa inte!
 • I maj ska jag få min fjärde bror (om man inte räknar med mina två låtsasbrorsor). Pappa och hans fru Cathrine ska bli föräldrar. Vilket är så oväntat och vackert på samma gång.
 • Den 11:e maj är vernissagen för min klass examensprojekt. Temat är välfärdssamhället vilket är ett fantastikt ämne när man vill göra bild, och är  fantastiskt osexigt när det kommer till att bara skriva det. Alltså mina klasskamrater, så sjukt begåvade.
 • I juni ska jag och två av mina bröder åka till Kanada i ett par veckor. Har tankar om att styra upp ett frilansjobb där.
 • Slutet av juli börjar jag på Göteborgs Posten som fotograf i ett halvår. Det ingår i min utbildning som bildjournalist och jag är dödspeppad.

7 tankar om “Nya tider

 1. Lina says:

  Holy madre – här händer det grejer! Fasen vad spännande! Ser fram emot att få höra mer om allt över en köpp, vid tillfälle. Stor kram

 2. Amanda says:

  Hej! Så himla många nya grejer, vad fint! Och vad roligt med Göteborg, då får jag bjuda hem dig på fika för det var länge sen jag såg dig:)

 3. Scuq says:

  Lina, självklart! Jag får ta en väg förbi karlstad snart. Tills dess håller jag koll på din viktiga och fina blogg.

 4. Scuq says:

  På Galleri Kontrast som ligger på Hornsgatan (typ slussen) i Stockholm. I två veckor hänger utställningen, men självklart ska du komma på vernissage då det både blir vin och saltapinnar och ett tal eller två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *