Pappa Segerberg

+ Går hem från fest samtidigt som solen inte gör det. Den tar över hela stan istället. Sover länge men inte tillräckligt och lyssnar bara på Sommar i P1. Klockan tickar och får inget gjort men vet inte heller vad det skulle vara. Pappa far iväg ut på sjön för att andas, säger tjingeling och drämmer igen dörren.

+ Pappa staplar hem med motsatsen till andning och förmodat brutet revben. Jag passar på att övningsköra — till akuten.

+ Alla på akuten har åkt rally och sitter med nackskydd. En är från norra Gotland. P frågar om han är värmlänning.

+  Herr Segerberg beslutar efter lite blodtryck och lunglyssningar att det inte är akut längre och bestämmer sig för att åka hem. (”Jag är hungrig!”) Sjuksköterskorna verkar hålla med och säger hej. De har rätt mycket bilglada killar att ta hand om i alla fall. Det skulle inte bli brist.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *