Brist på jämställdhet och respekt för mänskliga rättigheter

”Anledningen till att fler personer utnyttjas i prostitution beskrivs som en kombination av fattigdom, brist på jämställdhet och respekt för mänskliga rättigheter, låg utbildningsnivå och arbetslöshet.”
– Rapporten Prostitution, koppleri och människohandel
Lägesbild SamO Bergslagen

Brist på jämställdhet och respekt för mänskliga rättigheter. Det är där det börjar och slutar. Alltid. Det kan verka enkelt, det kan verka självklart, att det är där man ska börja.

Om en vecka är det föredrag igen och det är mycket större än tidigare. Före Beatrice Ask i dagordningen. Kan ju bli nervös för mindre än justitieminister i publiken. Det blir jag också. Riktigt jävla skitnervös. Rädd för att bli skakig i rösten och rädd för att verka dum. Så är det. Jag tror helt enkelt jag är människa. Och att Beatrice också är det. Va skönt. Skönt att vara människor tillsammans och prata viktiga saker som sexköp. Man kan göra sämre grejer när man skolkar från skolan.

Adrenalinhöga far vi nästan direkt vidare till en högstadiefriskola i Arvika. För föreläsning och diskussion och förhoppningsvis med bilder i materialet. På vilket sätt får vi se.
En nöt att knäcka och ett par smarta personer som ska samlas för att hjälpa mig spåna.

Tacksamt.

2 tankar om “Brist på jämställdhet och respekt för mänskliga rättigheter

  1. mamma says:

    Ja vad kan man säga annat än vilken cool tjej man har som har möjligheten stå upp för kvinnor ;) Det kommer gå strålande. Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *