Den stora viljan

Det är så mycket att göra just nu. Stora saker. Stora projekt och hela mitt allt är inte här. Utan där.
I framtida bilder och i arbetsproverna. Idéerna och den stora VILJAN. Prestera mera och allt kan göras bättre. Var jävligt bra. Hitta en bättre vinkel. Hitta grejen. Var unik. Än så länge går det. Än så länge är allt så jävla roligt och jag är över ytan. Klarar stressen.

Hålla i föreläsning nästa vecka  i Karlstad och Arvika. Projekten i Nyköping. Fotojobbet i Stockholm. Samma fotojobb även i Visby. Pappas hemsidebilder. Allt runt. Allt om bilder.

Det gäller att strukturera. Skriva ned allt. Listor och namn och tider. Sova ordentligt, prata mycket och framförallt bara gapskratta i solen med världens finaste människor.

Simma på, huvudet över.

9 tankar om “Den stora viljan

 1. Scuq says:

  Jobbar med arbetsprover till Biskops Arnö. Bildjournalistik. Där kommer jag vara, ifall min positiva uppsyn tillåter. Och det gör den ju såklart.

 2. Scuq says:

  Det är en jävla process. Men det känns bra. Jag är väldigt pepp och brinner för det, sen låser jag mig ibland. Får rycka upp mig ur den där boxen och ta steget vidare. Vad gör du i höst?

 3. bea says:

  det är bra – så länge det känns bra så är det rätt :) att låsa sig ibland är nyttigt, tror jag faktiskt. man måste lära sig att hantera låsning ibland för att veta hur man ska ta sig ur den/runt den. i höst läser jag svenska igen – litteraturhistoria mestadels (tror jag). :D

 4. Scuq says:

  Åh va roligt! Det är väll något av en favvis för dig. Som jag förstår det har du haft en liten paus från lärarstudierna och pluggat annat? Men att nu kör du igång igen?

 5. bea says:

  ja, det blir superkul! nja, jag har inte haft paus från lärarstudierna, men eftersom jag ska bli medielärare måste jag läsa det utanför lärarprogrammet, så jag har ägnat mig åt mediekommunikation i snart ett år. men nu är det tillbaka till alla andra blivande fröknar, hahah. :P

 6. bea says:

  ja, det är ju det :) ja, superkul! skönt att komma ifrån lärarprogrammet ett tag, man behöver lite inspiration från folk som inte ska bli lärare, också. haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *