En studiolektion

Vi är i studion. Lektion i ljussättning igen och vad vi kan bli förlamade i grupp. Det är gulligt. Oftast spetsar vi till det och irrar runt med sladdarna och ljusmätarn och sänk styrkan och blända ned och vi behöver en spot på håret. Håret åker in i bakgrunden annars. Sätt på ett raster eller en större reflektor eller ska vi sprida ljuset med paraply kanske. Vi hämtar. Med strumpor på bakgrunden på golvet.

För ett halvår sedan var det oförståligt.

Och Peder gör
sina roliga rörelser och säger häftiga ord man säger i förlagsbranschen och vi gillar honom för det. Han vill att vi ska ta sakerna på allvar. Inte fåna oss och det är bra. Det är så lätt att mycket blir trams när man bara tar bilder för att förstå hur ljuset fungerar.
Hur det faller och förändras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *