I feel it all. I feel it all.

— Hoppa in, det är så halt, här kan du inte gå.

Femtio meter senare är vi framme.

Köper lussebullspåse för 30 spänn. De har bakat dem själva, deras föräldrar alltså, även om man gärna vill tro annat. Tappar, klämmer, trycker, kastar. Påsen är smulig när den väl är hemma. Svårt att fotografera med bullar under armen.

En unge har björnmössa på sig. En stor stor overall på sin lilla kropp och landar med ansiktet i snön mest hela tiden. Bara öronen som sticker upp. Pappa skyndar fram. Ler hela tiden. Pappa efter sig hela tiden. Bara går och går och kan inte stanna. Trillar fram och det är bara tur att hans fötter hinner följa efter lusten.

Det blir hudkallt. Kinderna röda och marknaden fortsätter. Kastar bollar i hål för att vinna. Missar alla och får tröstpris. Dricker kaffe och pratar med föräldrar.

Springer efter ett gammalt par. Får skjus till mitt Hemse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *