9 tankar om “Människa

 1. Scuq says:

  Tja Lina! En canon 50d. Jag använder mest mitt 50mm objektiv f 1,8 men har precis skaffat mig en 35:a f 2,0. Också ett fast, fasta objektiv är billigare och ljuskänsligare för en billigare penning. Go for fast helt enkelt!

 2. Lina says:

  Tack för ditt svar! Jag har sedan ungefär ett år tillbaka en canon 500d och funderar på att köpa ett nytt objektiv. Jag har kollat lite på Canon EF 50MM 1.8 II eftersom det inte svider allt för mycket i plånboken…

 3. Scuq says:

  Det är ett helt magiskt objektiv. Du kommer aldrig någonsin hitta ett så prisvärt och bra. Vissa kan tycka att det är för tajt beskuret, men jag gillar att gå nära så det är perfekt. Kör på cyberphoto.se (som dessutom skänker med choklad i alla sina postpaket!)

 4. Lina says:

  Kan förstå det! brukar bli så. Nej jag bara tänkte kolla läget och se ifall du är nöjd med det objektivet så jag inte kastar bort pengarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *