En känsla av att man kan hantera allt.

Helena smsar att hon vill bjuda på firafika. Innan väskan rullar och ön säger hej. Fira för all uppståndelse och hon bjuder på macka och blåbärskrans med té i kanna.

Tågrälsen är fortfarande på golvet och hoppar enbent fram till bordet med dagstidningarna. Vi två på ena förstasidan. Hon är fnittrig. Lyser sådär lyckligt. Vi pratar om allt. Om hur det gått och bilden på uppslaget. Artikeln i VF som sammanfattar bra.

Fortsätter prata länge och lillgrabben är friskare nu och den större trollar fortfarande. Konstaterar att kungen gjort misstag eller bara varit människa. Artiklarna i Aftonbladet är luftiga och ger en känsla av opålitlighet. För mycket anonymt. För mycket hit och dit och kanske. Vi vet inte. Men pratar om det, läser högt och bläddrar.
Telefonen ringer ofta, som alltid i närheten av henne och det är. Så mysigt.
Så fint.

Lämnar Karlstad med ett lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *