All denna chiabatta

Plötsligt är klockan 21.02 och lightroom verkar ha tagit över mitt liv.

Ibland dyker en massa tid upp och förvandlar sig till galet många saker. Saker som man aldrig ens hör om. För det är ju bara för tramsigt. Eller lögn.
Igår var en sådan dag. Märkligt förtjusande dag.

Det var solnedgång vid kusten i en stuga med värmeljus och varmchoklad i termos. Och vem äger ens en termos. Komma hem och bli inbjuden in ett varmt rum med tillräckligt många i en stor säng medan tjejen som alltid säger att man är fin högläser en gammal bok. Lite halvkramad av Signe och var det rökelser där inne? Sen bakar vi chiabatta när klockan är för tok för sent för att egentligen baka något chiabatta. Men Signe är fin och i mitt rum luktar det mjöl.

Och där bakade vi ju inte ens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *