Kan fanimej du

Äter ananas på gaffel som skivats på vår skärbräda. Bara de gröna bladen är kvar. Lyssnar på Per Holknekts sommarprat som är en av skaparna till Odd Molly. Jävla kille att falla och klättra. Han pratar mycket som man bör, spelar punk och sin femåriga dotters egna låt. Säger till mig här i köket att kan jag kan fanimej du, innan han tackar och önskar sommar.

Och jag ser mig själv i rutan till fönstret. Med blött hår och fräknar och wacom i knät och tänker att; ja det vet jag väll.
Fan va det här livet ska gå bra.

2 tankar om “Kan fanimej du

  1. mamma says:

    Är en intressant fajter missa tyvärr det ska lyssna i efterhand..lite inside info av din mamma kändis nörden. Han har flyttat ihop med Lena Ph de du ;) Fniss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *