Hela jävla kroppen en storlek för liten.

Det första jag såg till att skaffa mig i Sörmland var en penicillinkur. Mindre klokt. Alldeles vad jag inte behövde. Utan snarare mycket rosé och hej alla gamla vänner och nu drar vi och badar och tjaaa engarn och heeej Ebba!

Men nä. Förmågan att kissa rakblad och ligga i soffan och sakna Värmland och grabb som gör somriga saker långt bort utan någon kalender i sikte. Var till mitt förfogande. Jag hatar förfogande. Har inget övers till förfogande förfog som bara finns för att finnas. Jag blir en idiot.

Och jag är ingen idiot. Jag är klyftig.

Och jag vill uträtta, inte ligga i en jävla soffa med en kamera som gallskriker.

En tanke om “Hela jävla kroppen en storlek för liten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *