I said I love you and im proud of you in so many different ways

Vic

vic3

Sovmorgon och hysteriskt telefonsamtal som mynnade ut i sorg och möjligen skrik tills luren blev påslängd och extra hårt lagd på fönsterbrädet. Och arm som drar ned i sängen säger ”kom, kom hit” och kroppen är en boll runt hans och armarna också.

Det är snyftande. Små arga läten ibland. Och sen bara värme och pussar tills han säger att vi ska lyssna på musik. Och musiken är  låtar om smörgåsar som blir uppätna och att bli gammal och det är han som sjunger fast för jätte länge sedan. Och vi lyssnar på honom som då är tolv år och sjunger och allt är nog bra. Och jag känner mig lite som tolv år också den här morgonen men det är okej.

En tanke om “I said I love you and im proud of you in so many different ways

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *