Ypperligt välkomna

När tåget rullade in på Karlstads station konstaterade Per att det nu var 15 timmar som vi varit på hemresa och ska vi inte ta oss en sväng till?
Vi sa nej. Blev hämtade av lärar-Helena som egentligen skulle skjusa lärar-Bosse till sin bil. Nu fick hon även mig och Johan i baksätet och körde hem oss till hennes halvmålade altan där vi egentligen bara skulle byta bil.

Men eftersom Helena är Helena bjöd hon in för lite rester som sedan blev seriös matlagning och sätta mannen på att skära sallad. Ljus på borden och bosnien och tidningsprat. Hoppa över leksakståget som for genom vardagsrummet och tacktack och kram.
Vid midnatt var pastan uppätet och vi påväg mot Molkom.

Det är så bra människor runt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *