Jag tror det är viktigt att åka till Shanghai och leva.

post

Och jag skriker ut VAAA och JAG SKA KÖPA DEN DÄR KAMERAN och sedan tänker jag att jag borde vara klok och att jag borde tänka på sommaren. Pappa pratar med mig i telefon och det gör vi aldrig. Bara på riktigt. Men först öppnar han mitt brev och säger att jag fått hysteriskt mycket pengar tillbaka på skatten. Hysteriskt mycket.

Jag tänker inte alls spara utan utveckla mig så mycket som det går med de där pengarna. Och jag vill resa och åka iväg och du Victor, tänk på Shanghai! Tänk på att bo i Shanghai en månad eller mer.
Det är viktigt. Jag tror det är viktigt att åka till Shanghai och leva.

Och så vill jobba, helst på en tidning och helst på Ttela. Inte för att det är den grymmaste, inte för att den är snyggast eller har bäst material. Men för att det är så mycket utveckling framför den just nu. Det behövs nytt tänk för de är ute och cyklar och jag vill hjälpa till. Göra nytt. Och smyga in fotograferandet och mitt skrivande och nyttnyttnytt.

Och alla projekt jag vill göra och allt jag vill fota och allt jag vill skriva om.

Det är.
Som om jag spricker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *