Knogjärn och husdjur

sunshinewebb

Får låna en cykel av Daniel på sporten. Han säger att den är gammal och stöldgods. Passar perfekt tänker jag och tar på mig rånarluvan.

Fast egentligen säger jag att den passar min kjol väldigt bra och har inte en endaste luva i närheten. Varför jag säger det vet jag inte. Om man får välja ett plagg i ett sånt läge ska man inte välja det. Man säger rånarluva eller knogjärn. Utbrunnen cigg.

Men jag gör som jag gör och cyklar hem i kjol på en cykel som inte vill bo i ett förråd utan i min lägenhet. Nyckeln passar inte i de jäkla dörrarna, skulle inte kunna låsa in ett endaste barn jag fött.
Så nu står han och hänger här brevid spotify ljudet och känner sig som ett husdjur.

Måste jag döpa honom nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *