Lillebror Tim

Hon dricker vattenslask kaffe med någon slags chokladsmak på och det smakar precis som det låter. Men koffeinet behövs.
Det var kvällsjobb på redigeringen igår och tidig morgon på webben idag. 

På fredag tar hon ett tåg för sin lillebrors ära. Plockar upp en Ville i Värmland och åker hem till sin mammas stora hus för att bo och trivas. Tim blir tonåring dagen därpå och hon är förfärad, fast förtjust.
Förtjustad.
Och det är en underlig känsla. Att det känns såpass stort. Hon har aldrig riktigt förstått vidden av födelsedagsfirande, dels för att hon inte firat det alla sina egna år. Men nu känns det inte som att det är för en ålder eller siffra. Utan för att han är stor. Det är ett jäkla brummande i hennes huvudet varför hon tycker det känns så mäktigt att lillebror blir tretton. Förstår det inte. Men det är viktigt. Och hon känner att hon måste vara där. Så tåget går över halva Sverige.

Den emotionella delen av storasyster håller på och väller ut över databordet och inte fan stoppar hon den. Det bara finns och droppar på. Hon undrar varför han alltid överraskar henne. Alltid med nya projekt som han själv inte förstår är projekt utan något han bara har lust att göra. Just då. Under den perioden.
All jäkla kreativitet. All likhet hon kan se av sig själv i honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *