Men det krävs att du reser dig upp när du faller

Sportbehå och jeans och strumpor som luktar precis så som de inte ska göra medan jag lagar gröt. Har haft redigering i kväll igen och det gick verkligen bra nu.
De säger att jag lär mig fort. Och det gör jag. Bakslaget med det är att jag ger upp lättare när det blir svårt. Men jag jobbar på det, och det gör jag framförallt här i Trollhättan.

Jag tränar upp mig och min karaktär allt det där. Som en järnstomme i mitten. Den måste bli starkare för att jag ska kunna göra saker jag älskar i mitt liv. För att jag ska kunna jobba med det som utvecklar mig mest och gör mig lycklig. Inte det som ska ge mig pengar att efter åtta timmars arbetsdag göra det jag egentligen vill göra. Vad är det för mening med att spara på det fina?
Ingenting alls. Man måste jobba för att komma dit. Dit man vill.
Jag vill komma långt och mycket.

En tanke om “Men det krävs att du reser dig upp när du faller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *