Andra är vackra

Igår hann jag inte köpa kudde. Idag hinner jag förmodligen inte det heller. Det kommer någon och ska kolla på min lägenhet. Jag har bott här i tre dagar och ska redan ha visning. Det är lustigt att leva.
Min pappa skickar sms och säger att han ska gifta sig. Han har ingen fru. Men ska ordna det.

Jag dricker té framför datorn på redaktionen och känner att jag pratat med människor idag. Fått napp och lyckats övertyga om att få citera.
Och vart på en rättegång. Sex med barn eller sexuellt utnyttjande av minderårig, handlade det om. Det blev lykta dörrar nästan direkt. Alltså att allmänheten inte får ta del av den annars offentliga rättegången. Flickan som var tretton när det skedde vill inte vara där. Men hennes pappa är. Och tjugoåringen som utnyttjade hans dotter.

Det är en hemsk värld vi lever i, sade Victor igår.
Men det är bara vissa bitar av den. Bara vissa trådar som är förskräckliga. Andra är inget alls. Andra är vackra så det slår ut allt hemskt som man någonsin vart med om. Som fyller upp tills inget annat får plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *